11000 Beograd, Pančevački put 104A

ELEKTRIČNI GREJAČI ZA


INDUSTRIJU

Patron grejači, grejači na tehničkoj keramici, orebreni, električni cevni grejači za opremu koja se koristi u industriji.

UGOSTITELJSKU OPREMU

U mogućnosti smo da ponudimo grejače za friteze, kazane, roštilje, kafe aparate i ostalu opremu koja se koristi u ugostiteljstvu.

PEKARSKU OPREMU

Nudimo grejače za sve vrste pećnica. Elemente izrađujemo sa manjim površinskim vatnim opterećenjem, kako bi imali duži vek trajanja.

MEDICINSKU OPREMU

Možemo vam ponuditi električne grejače za destilatore ili autoklaf, različitih snaga, oblika i dimenzija.USAGLAŠENOST

Svi električni grejni elementi su proizvedeni u saglasnosti sa zahtevima Evropske direktive saveta 2006/95/EC za niskonaponske uredjaje i u saglasnosti sa zahtevima međunarodnih harmonizovanih tehničkih standarda IEC 60335 i nose CE znak.


ISO 9001:2015

Mi kontinuirano proizvodimo kvalitet. Od nas uvek možete dobiti ugovoreni kvalitet, u ugovoreno vreme, na ugovorenom mestu ----------------JUST IN TIME---------------------- Kompanija je usmerena na zadovoljstvo korisnika, podizanju nivoa kvaliteta proizvoda i pouzdanosti.


GRS GREJAČI

namenjeni su za zagrevanje radijatora i sušača peškira.Izrađuju se u snagama od 200W do 2000W,230V,50Hz, na mesinganim prrubnicama sa navojem G1/2",G1",G5/4". Upotrebljavaju se za zagrevanje vode,odnosno smeše vode i antifriza gde postoji mogućnost smrzavanja.Dobrodošli


Od januara 2015. godine, naša proizvodnja je izmeštena na novu lokaciju i nalazi se na Pančevačkom putu 104a. Upoznajte se sa našim proizvodnim programom grejača na narednim stranicama.


MI ZNAMO KAKO

DA REALIZUJEMO RAZLIČITE ZAHTEVE SVAKOG KUPCA

KORISTEĆI MODERNU TEHNOLOGIJU, STEČENO ZNANJE I ISKUSTVO DOLAZIMO DO NAJBOLJEG REŠENJA ZA VAŠE POTREBE. UVERITE SE U NAŠ DUGOGODIŠNJI KVALITET.


PRIJAVITE SE NA NAŠU NEWSLETTER LISTU

KAKO BISTE PRIMILI AKTUELNOSTI